Przechowywanie mięsa, zimnego bufetu – jakie rozwiązanie najlepsze

#2017-02-13 04:26:58 

służbista

Użytkownik

Posty: 75

Skąd: Katowice

Wiek: 42

Będziemy potrzebowali sensownego i efektywnego systemu który pozwoli trzymać wędliny mięso i tym podobne rzeczy. Jest jakaś lada stara, ale to już bardzo wysłużony sprzęt i pora zainwestować w nowy. Kojarzycie na ten moment jakąś hurtownię z której opłacałoby się to kupić? Dzięki z góry.
#2017-02-13 06:07:18 

mareczek

Użytkownik

Posty: 75

Skąd: Mazowieckie

Wiek: 21

Jak dobra lada chłodnicza to według mnie najprędzej stąd - https://probox.pl/kategoria-produktu/29/lady-chlodnicze. To rzecz jasna tylko moje zdanie ale tam naprawdę jest spory wybór fajnego sprzętu. Rozejrzyj się i zdecyduj sam.
#2017-02-13 07:33:30 

Wera

Użytkownik

Posty: 65

Skąd: Konin

Wiek: 24

Z chłodzeniem produktów to w ogóle jest szeroki temat bo niestety często rozwiązania są niewystarczające. Skutki tego niestety nazbyt często odczuwają konsumenci a tak być nie powinno.
#2017-02-13 08:01:00 

mister_wiesz_kto

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Śląsk

Wiek: 52

Nie jest tak źle... Pracuję w gastronomii od lat, jakiś czas też w sklepie mięsnym więc w miejscu gdzie chłodzenie też jest super ważne. I zawsze wszyscy się przykładali i do sprzętu i do higieny.
#2017-02-13 08:42:58 

Nieznana

Użytkownik

Posty: 68

Skąd: Opole

Wiek: 27

Zakup dobrej lady chłodniczej na pewno rozwiąże kwestię. Grunt aby była odpowiednio wydajna i powinno być OK. I koniecznie nowa, żadne używki bo czasami można się naciąć na sprzęcie z drugiej ręki.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015